Eu sunt VOCEA care vă spune adevărul – pot să redresez corabia handbalului românesc!

Este vorba despre un program pe care vreau să-l completăm împreună, pentru că la voi, cei care trudiți ore-n șir în sălile de sport, sunt secretele revigorării handbalului românesc. Și ca să pornim pe drumul cel bun, ar trebui să ne aliniem cu toții la mult trâmbițatul ”Moment Zero”, adică să ne recunoaștem greșelile și toate concesiile făcute în fața unor conducători din Federație, speculanți și oportuniști. Să spunem adevărul și să recunoaștem că am profitat și noi, cât a fost posibil, dar în realitate am pierdut pe toate planurile, iar handbalul românesc s-a dus pe tobogan.
Înainte de a porni programul meu, aș vrea să vă anunț că POT să DAU Federației un sediu nou, pe măsura aurului obținut de predecesorii noștri. Am depășit stadiul de promisiune, clădirea este disponibilă oricând și ne-așteaptă. Sunt obișnuit mai mult cu faptele…
Pot să redresez corabia în derivă a handbalului românesc
Și spun asta cu toată responsabilitatea – în cei peste 30 de ani de când sunt membru al acestei familii, m-am lovit de toate problemele pe care le întâmpină un antrenor și un președinte de club. Federalii au încercat pe toate căile să oprească ascensiunea echipelor mele, chiar cu riscul încălcării regulamentelor. Am fost și sunt un guraliv, aș putea spune, VOCEA care nu se oprește să spună adevărul, iar asta i-a supărat pe cei de la vârful Federației.


Am mai spus, este mult de lucru la Federație, mai ales în plan moral, iar eu am puterea să restabilesc această autoritate a Federației, prin transparență, prin comunicare, prin uși deschise la toți membrii Federației.
De ce eu? Pentru simplu motiv că am experiență, că am capacitatea și pregătirea necesară rezolvării problemelor din handbalul românesc. Am construit echipe de la zero și le-am dus până în vârf, ani în șir am dominat handbalul juvenil, deci pot și știu!

Constanta

contact@gavriladanmaximilian.ro

0762249006